My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 22, 2011

Bawa ma ayah adik jalan2 time dlm pantang....






Fuh..gambar yg berkurun lamanya baru diupload arini..huhu punyerlah malas...gambar ni kt Kundasang, time ma ayah adik dtg time pantang bulan 12 aritu...cian jugak kalu tak bw jalan2 diaorg, paksa2 jugak lah bjalan even masih dlm pantang, time ni belum cukup 20 hari lg kot...hehehe...
TQ family sebab sudi dtg, huhuhu kalu di sini nak harapkan sapalah yg nak menjaga, susah duk jauh2 dr family ni....

Wednesday, March 2, 2011

Breast Pump SafetyPlus.....


Inilah B pump yg byk bjasa...ok gak guna pump ni.. cuma aritu motor dia ni rosaklah plak, tak keluar lampu2 tu, kong terus..nasib masih dlm jaminan...... so g lah tukar kt Kids Avenue tu..so alang2 dah pegi sana terus aje membeli diaper bag utk Safiyya, storage bag for ebm Safiyya...