My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 23, 2010

It's a girl.....


Smlm ada appointment dgn Klinik Dr Felice Huang,salah seorg pakar OnG di KK Sabah ni, appointment suppose kul 3.45pm, tp dpt jupa doc dlm kul 5.00pm, doc pun sudah napak kepenatan..cian plak...
Kt depan klinik tu plak ada playground, bawa Aqil plak..apa lagi..member tu dh tgk lama dh dr jauh waktu survey klinik aritu, terus dia meluru g sana nak main2..apa lg, cian baba terpaksa entertain Aqil even dh menyirap dgn kerenah Aqil..tak sempat dia tgk doc scan gambar baby...scan 3D and 4D..mmg puas hati dgn layanan doc...charge pun kena rm100...oklah tu..once doc ckp confirm "burger" terus rasa mcm nak nangis, terharu..selama ini ingatkan boy..coz baby lebih kurang mcm Aqil dulu jer..InsyaAllah, kami bakal dpt sepasang anak dh...Doakan saya selamat melahirkan nati with normal delivery..EDD 15hb 12 2010...

2 comments:

hanifatyha said...

congrats nani!!nak dpt baby girl tue..semoga nani&baby sihat selamat nnti..

norgee said...

congrats Nani, semoga kandungan akan membesar dengan sihat dan dapat melahirkan baby dengan selamat, insyaAllah...take care!