My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 10, 2010

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2010

Gelagat Aqil time nak suruh bergambar dgn mama dia..adui..bikin panas...

Dgn baba ok sket...

Ambik gambar sendiri2 jak..

Selamat Hari Raya pada semua pembaca blog ni..heheh (ada ker?)...tahun ni turn kami beraya di KK, InsyaAllah, thn depan kami beraya berempat di Jerteh...mcm biasa, kalu beraya di KK ni mmg mcm tak rayalah (compare to my hometown, mmg sakan kami beraya, kunjungi rumah saudara dan kawan2 semua)...kt sini at the 1st day,pagi2 lagi hubby g solat raya di masjid UMS, then saya plak pagi2 lg masakkan nasi beriani (kami berdua je yg makan, huhuhu penat2 je masak byk2, mmg teda org dtg rumah pun), lepas hubby balik dr solat, snap2 gambar dulu, adui..entah apa2 je gambar, semua plan tak jadi....then ptg hubby ajak g berjalan rumah kawan dia di Petagas, mmg best makan2 kt situ

0 comments: