My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 15, 2010

Mcm2 pose




Inilah my baby big boy skrg, adui..mcm2 kerenah...kurus melidi je skrg, makan ndak mau...tak th nak buat mcm mn..kena tanya dia btl2 nak makan apa br dia nak makan...

Satu lg skrg ni, suka sgt posing ala2 model bila nak ambik gambar dia....suka2 dia aje tukar2 pose...tiru sapa lah tu suka bergambar...heheheh

And one more thing, pantang mama on laptop nak cek fb, sibuklah dia suruh kita carikan games utk dia main...malas nak layan..tgk2 dia cari sendiri dan jupa plak tu...adui..cerdik betul... pandai plak tu double click kt mana2 button....

0 comments: