My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 10, 2010

Jalan2 Sempena Mother's Day




Selamat Hari Ibu sekali lg utk para ibu... arini baba aqil ajak g jalan2 around KK jak, before that nak singgah PC Fair kt 1B nak beli external hard disk...dah penuh dh hard disk lappy ku itu... mak datuk..punyerlah ramai manusia kt 1B tu..sampai hubby terpaksa park kereta kt Alamesra...kami di suruh turun dulu.... then bawa aqil main2 di Boo boo Land...dia cari sendiri tempat tu, jumpa plak tu..bole hidu gamaknya...bermain sakan mcm tak penah di bawa sebulan..kt boo boo land pun ramai gak umat manusia... pening2...
Lepas selesai main, redah PC Fair pplak...masuk jap, tapi tak tahan..ramai umat..just bg abg duit suruh beli budget dlm RM200... layan aqil lagi g beli toy..kopak2...
Lepas je beli terus ke CP, ingat tak ramai org, tp ramai gak...terus jak masuk SC order makanan...me Lamb Stew, baba fish and chip...aqil chez cake....sudahnya ku makan fish and chip..tak lalu nak makan lamb..wekkkkk....tp apa2 pun...kenyang sgt2..TQ hubby coz belanja....heheheh

0 comments: