My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 1, 2010

Jenguk rumah

lawa tak rumah ni? dah cecah rm300k dh, dulu dijual tak sampai rm230k....

top dapur





Arini cuti peristiwa sempena Good friday esok, so hubby pun nak cuti sama jugak..dia ajak g tengok wayang...before that, pagi tu dia ajak g jenguk2 rumah yg tengah dlm renovation tu...sambil survey2 gril untuk dipasang nati..I ok jer bang...terpulanglah pada big boss berapa budget dia...(tp kalu bole ayang nak gak yg ada gold2 tuh)....hehehe

0 comments: