My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 3, 2010

Holiday at Beringgis Resort





Holiday lg....sempena cuti Good Friday ni, dah ajak hubby awal2 mau bercuti...so abg suggest resort ni lg.. Ini adalah kali kedua kami ke Beringgis Resort..dulu pegi time Aqil setahun lebih....hehehe mcm teda tempat lain dh...best gaklah..tidaklah mahal sgt, RM200 je per night...Aqil pun napak happy sebab dpt berendam dlm pool even pun sekejap, mama dia pulak yg sakan mandi...dia tak mau coz takut air dalam (even kt tempat pool kanak2), so balik bilik ajelah, kasi penuh tube mandi, biarkan dia berendam dlm tu...

0 comments: