My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 10, 2010

At 1B with dear friends

Arini hari bersuka ria, kawan dr Kudat Veckey and family dtg ke KK nak jumpa, nak jumpa pun ada sebab .....nak ambik sijil KISSM dan tapisan keselematan....plan nak jupa di 1B ptg coz pagi tu ada kelas ganti, latih budak2 utk Mini Sukan Pra nati...best gak, lama tak jupa, last jumpa pun last year b Adib dilahirkan, jumpa jugak dgn Azah..borak2 kejap2 jak...
Tak dpt jumpa dan borak lama2 coz masing2 duk bawa anak2 main di Boo boo Land tu... harap2 lepas ni bole jupa lg...kita plan g spa dan urut sama2..heheheh release tension sket

0 comments: