My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 25, 2010

Pencuri jahanam!!!




Jahanam punyer pencuri.. balik je dlm kul 1.50pm kelmarin napak dr luar pintu terbuka, grill terbuak, ingat sapalah yg balik, tgk2 lock dah ada di bawah...terus berderau darah, jenguk2 brg dlm rumah dah bersepah2, terus call hubby suruh balik rumah kena masuk pencuri, dah kena pecah masuk...takut nak masuk, just tunggu dia jak....mungkin pencuri tu masih di dalam....huwaaaaaaaaaa giler punyer org habis di kebas cincin kawin dan kamera....bilik tidur pun habis dia "kemas"...geram ada, ngeri ada, fobia pun ada....mmg pencuri tu dah target kot sebab napak teda kete di luar rumah...ini kali kedua rumah dipecah masuk, dulu time berpantang Aqil kt Terengganu pun dah kena masuk, habis brg kemas ku...ingat adalah org2 yg duk kt rumah tp hampeh ...errrrrrrrrrrrrr...bilalah nak pindah ni................aku tak suka duduk di sini...............benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

0 comments: