My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 3, 2010

I am pregnant.....



Alhamdullilah...syukur sangat kepada yg Maha Pencipta atas rezeki kali ni.... dah dapat rasa dh coz lewat dua ari aritu,siap cek dua kali dh, tp napak tak terang, punyalah beria2 nak cek....ada kawan suggest tunggu jak seminggu, so arini genap seminggu, siap call hubby semalam, pesan jangan lupa beli pregnancy test tu coz esok dh seminggu lewat..hahahah... so cek pagi ni before go school, ada dua line...alhamdullilah....Aqil bakal dapat adik hujung bulan 10 or awal bulan 11...tp yg tak bestnya time tu dh nak dekat cuti akhir tahun...huwaaaaaaaaa sungguh tak best (hehehehe tak baik cikgu Nani)... walau apa pun, skrg kena pandai2 jaga diri, menu pun kena banyakkan sayur dan buah..harap baby sihat sepanjang kehamilan kali ni, dikurangkan morning sickness, dikurangkan stress...I wish this pregnancy not like before, dengan stress, dgn tidak berkerja..aduh..mmg tensen...mak bapakkita pun tak push kita beria2 suruh cepat2 keje, org lain plak yg beria...macam dia tu mak aku...hampeh...ok2..relek2 sabar..jangan diingat kisah silam..makin membara nati..cool jer...heheheh

1 comments:

Arfizah said...

Salam,

Wah!Wah!Wah! bestnya nak dapat baby lagi...
Lama tak dengar cerita ya!
Doakan moga Cik nani kita sihat sejahtera selalu....

K.Fizah,IIUM Lib.