My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 25, 2010

Pencuri jahanam!!!




Jahanam punyer pencuri.. balik je dlm kul 1.50pm kelmarin napak dr luar pintu terbuka, grill terbuak, ingat sapalah yg balik, tgk2 lock dah ada di bawah...terus berderau darah, jenguk2 brg dlm rumah dah bersepah2, terus call hubby suruh balik rumah kena masuk pencuri, dah kena pecah masuk...takut nak masuk, just tunggu dia jak....mungkin pencuri tu masih di dalam....huwaaaaaaaaaa giler punyer org habis di kebas cincin kawin dan kamera....bilik tidur pun habis dia "kemas"...geram ada, ngeri ada, fobia pun ada....mmg pencuri tu dah target kot sebab napak teda kete di luar rumah...ini kali kedua rumah dipecah masuk, dulu time berpantang Aqil kt Terengganu pun dah kena masuk, habis brg kemas ku...ingat adalah org2 yg duk kt rumah tp hampeh ...errrrrrrrrrrrrr...bilalah nak pindah ni................aku tak suka duduk di sini...............benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Wednesday, March 24, 2010

Day 2- Zoo Negara, KL


Day 1- Kak Long's wedding, Ampang



Wedding adikku...Achik Kecik or Achik Zura (panggilan anak sedara) aka kak long (panggilan dalam family) akak Mahazura (nama sebenar)

Tuesday, March 23, 2010

KK-KL-PENANG-PERLIS-TERENGGANU-KL-KK

mmmm...stil penat..baru je sampai semalam dr KL, AA asyik delay jer...suppuse kul 6.45, terpaksa naik dlm 7.30 ..haru betul...penat lg..gambar akan di upload kemudin... arini masih bercuti..esok dh start mengajar...cian plak kt murid2...lama tak jupa diorg...buat kerja rumah ke tak tu...risau gak...

Saturday, March 13, 2010

Cuti.....yey....cuti sekolah yg paling best....


Inilah cuti yg paling best..coz what? coz dpt balik KL...tp just with Aqil.....adik kawin kt KL....so parent pun dtg sini semualah with adik beradik ku....hehehehe....baba Aqil plak ronda2 Sabah buat pameran time cuti ni....fuh, nasib I balik KL, kalu tak bohsannyer duk sini sorang2 dgn Aqil...

Wednesday, March 10, 2010

Jalan2 Suria Sabah..cun...

panas sangat time ni...


Jalan2 ke Suria Sabah, nak tengok view dr medan selera, hubby kata cantik dan nampak laut...mmg best view dia

Tuesday, March 9, 2010

Belum ada rezeki....


Ya Allah.....tabahkanlah hatiku...napaknya belum ada rezeki ku lagi buat kali ini...

Wednesday, March 3, 2010

I am pregnant.....



Alhamdullilah...syukur sangat kepada yg Maha Pencipta atas rezeki kali ni.... dah dapat rasa dh coz lewat dua ari aritu,siap cek dua kali dh, tp napak tak terang, punyalah beria2 nak cek....ada kawan suggest tunggu jak seminggu, so arini genap seminggu, siap call hubby semalam, pesan jangan lupa beli pregnancy test tu coz esok dh seminggu lewat..hahahah... so cek pagi ni before go school, ada dua line...alhamdullilah....Aqil bakal dapat adik hujung bulan 10 or awal bulan 11...tp yg tak bestnya time tu dh nak dekat cuti akhir tahun...huwaaaaaaaaa sungguh tak best (hehehehe tak baik cikgu Nani)... walau apa pun, skrg kena pandai2 jaga diri, menu pun kena banyakkan sayur dan buah..harap baby sihat sepanjang kehamilan kali ni, dikurangkan morning sickness, dikurangkan stress...I wish this pregnancy not like before, dengan stress, dgn tidak berkerja..aduh..mmg tensen...mak bapakkita pun tak push kita beria2 suruh cepat2 keje, org lain plak yg beria...macam dia tu mak aku...hampeh...ok2..relek2 sabar..jangan diingat kisah silam..makin membara nati..cool jer...heheheh