My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 17, 2010

Baba ada meeting di Kuching

pagi2 lagi baba dah bangun siap2 barang nak naik flight ke Kuching..cian kami yg kena tinggal ni...Aqil plak batuk2,mcm nak demam... so baba tak kasi atar to school...sejak dia pegang bhgn pengambilan pelajar ni, busy je memanjang...sibuk dgn meeting...kalu ajak kita ikut sama ok jugak g Kuching nun, belum lagi sampai sana...sekolah pun cuti ni seminggu....duduk ajelah kat rumah mengadap astro yg remote dia rosak...adui....

0 comments: