My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 23, 2010

Patah tumbuh, hilang..... aku jugak yang kena ganti...huhu



Arini, ari jalan2 kami sekeluarga...sambil2 survey wishlist terkini....tp bila tgk balik kedai kamera di Wisma Merdeka terus ingat kamera yang hilang tu, tak plan pun nak beli arini, tp terbeli jugak..aritu bayar hutang, today cash terus...hehehe
beli yg warna hitamlah plak, aritu meroon, dari asyik duk teringat2 je yg lama, baik beli teruslah yg baru...
sambil salegirl tu duk explain ttg kamera tu, kita pun buatlah muka kesian, ckplah, dh beli aritu kat sini jugak, last2 3 ari dah hilang, so bole kurang harga ke? hehehe tak sangka dpt kurang harga lagi... siap bg free lagi tali utk gantung kt leher tu..TQ yer...

0 comments: