My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 30, 2010

Jom Masuk U di Sabah



arini dan esok ada karnival masuk u kt Sabah ni, di Sabah Suria...hubby busylah di sana sejak pegang portfolio baru Pengambilan Pelajar...cian..nati meeting memanjang..kena tinggal lagilah..

Monday, January 25, 2010

Gentel/kolaj

Saturday, January 23, 2010

Patah tumbuh, hilang..... aku jugak yang kena ganti...huhu



Arini, ari jalan2 kami sekeluarga...sambil2 survey wishlist terkini....tp bila tgk balik kedai kamera di Wisma Merdeka terus ingat kamera yang hilang tu, tak plan pun nak beli arini, tp terbeli jugak..aritu bayar hutang, today cash terus...hehehe
beli yg warna hitamlah plak, aritu meroon, dari asyik duk teringat2 je yg lama, baik beli teruslah yg baru...
sambil salegirl tu duk explain ttg kamera tu, kita pun buatlah muka kesian, ckplah, dh beli aritu kat sini jugak, last2 3 ari dah hilang, so bole kurang harga ke? hehehe tak sangka dpt kurang harga lagi... siap bg free lagi tali utk gantung kt leher tu..TQ yer...

Friday, January 8, 2010

Ubat Orang Sakit

Sandal PRIMAVERA

HANDBAG CARLO RINO

tengah2 duk sakit pun sempat lagi shopping...dah lama dh mencari2, tp byk g tak berkenaan, di sini choice tak begitu banyak..sambar apa sajelah yg berkenang, nak cari yg betul2 ok...better find it out di KL...mmm bilalah mau pegi KL ni.... lama sudah tidak ronda2 Jln TAR dan Jln Masjid India, bertahun2 sudah...

Thursday, January 7, 2010

Sakit lagi...kali ni sakit perut..

ubat2 ni beli kt Wisma MUIS lepas balik dari klinik... harap2 dpt membantu

ubat2 dr klinik dr Permai Poliklinik


Alahai..macam2 hal..arini mc..sakit perut, kena cirit biritlah plak....memulas2 dr semalam...nasib abg cuti gak arini, so dlm kul 10 drive g Plaza Likas...Doktor Rezhan kasi jarum terus, then nurse kt situ bg minum air garam dan ubat terus kt kaunter...hehehe tak penah2 pun kena suruh makan ubat terus kt klinik...lepas tuh plak angin masuk badan tak habis2, lenguh2 asyik sendawa jak, bgth doktor mau ubat utk angin jugak...

Wednesday, January 6, 2010

At the 3rd day




Today, p n p mcm biasa...kadang tak ikut jugak rph, tengok keadaan budaklah mcm mn...then tulislah kt refleksi sebab apa tak ikut...

Monday, January 4, 2010

At the first day...











At the first day, masih ramai lagi ibu bapa yg dtg mendaftarkan anak masing2...mcm2 hal..sabar ajelah....bagi main2 dulu...suruh asingkan objek/manik dan masukkan dlm bakul....then kasi sambung2 titik dululah

Sunday, January 3, 2010

Massage...huhuhu


Hoye...hari yg ditunggu dh tiba..lama dh plan...tp arini baru nak buat..duk merengek dgn hubby nak g massage, so arini pegilah...pagi2 dh bangun..kejut baba, kejut Aqil..siap cepat2..mama nak g urut ni...dah2 3 ari sakit kepala...angin banyak...sekali tekan kt belakang..keluarlah mcm2 bunyi...tensen gak.kdg2 suruh Aqil tumbuk2 belakang mama, rasa mcm ada benda hempap jak...
Dalam kul 10 pg geraklah ke tempat yg dah dibooking...wah...mmg best...rasa mcm nak tambah2 lg 2 3 jam...heheh..urut2 kaki lg...tambah lglah kos nya..lepas ni nak dijadikan rutinlah bab massage ni.....at least sebulan sekali...bestttttttt

Friday, January 1, 2010

Happy New Year


Selamat tahun baru pada semua kawan2 yg selalu melawat blog ku yg tak seberapa ini..tq yer