My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 13, 2009

++Hai Suria Sabah++ :-)

credit to skyscrapercity.com

Akhirnya siap jugak Suria Sabah, tu dia...... Sabah pun ada Suria, bukan setakat kt KLCC jer..dah lama ajak hubby g sini, ingat sabtu lepas taska Aqil buka, tapi tutup plak,kalu tidak bole g jalan2 sini dulu dgn hubby...tp tak apalah. So arini jalan2 sini, tgk2 apa yg ada, kalu tgk dr luar mmg napak byk yg tak siap lg kedai2 dia..
Sini parking pun susah, so we decided to park our car dekat Wisma Merdeka, menapak lah jp... besar jugak SS ni, tp mmg byk kedai lg yg tak buka, last2 masuk Metrojaya jer...aduih...sekali tgk kt section lady tuh...cair dah...baju semua lawa2....sgt2 lah tergoda...tp price....tak mampulah saya...kasut2 pun cantik..bilalah dpt beli nih...postpone dululah..jenguk2 KFC pun ada buka....
So ada lah tempat shopping br kt KK ni selain
1B, KK Plaza, CP, Wisma Merdeka, Wawasan Plaza, Karamunsing kt Sabah ni... ada lg yg tertinggalka? lupa..coz tempat ini aje yg selalu pergi...

0 comments: