My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 28, 2009

meeting dan hantar rph

arini kul 8am ada meeting, tak lah formal sgt, dekat kul 9am baru nak start meeting...masih tidak ramai lg guru2 yg dtg..terutama yg pulang ke semenanjung...ustazah yg mengantikan ustazah siti sudah pun hadir..Gb pun turut mengumumkan bhw cikgu Hafidah akan menggantikan tempat mendiang cikgu Hazlen sbg PK HEM buat sementara waktu..nak pegi sekolah pagi ni dalam hati masih lg takut2, dihantui oleh peristiwa yg berlaku sehari sebelum cuti sekolah tu...hati mmg tidak tenang...meeting pun habis dlm jam 10 lebih, g hantar rph then singgah pra jap ambil polystrene (utk buat time table) dan printer (utk isi cartridge baru),
Sabtu ni ada pendaftaran dan juga ada gotong royong membersihkan kawasan sekolah.. dah tempah bbrp org budak utk tolong kemas kelas prasekolah nati...mau sorting brg mainan, then masukkan dlm bakul...

0 comments: