My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 26, 2009

Drilling Softboard aka meeting with frens

arini g sekolah jap, bawa abg dan Aqil utk tolong pasang softboard kt dinding, dah hampir setahun tak tergantung...beli drill baru semata2 nak pasang...tgk2 keadaab pra, aduh..pening tgk..punyerlah kotor, kt blkg pra sayur-sayuran tumbuh dgn jayanya..tak sanggup tgk...malu plak dgn cikgu2 yg dtg tuh...

sambil2 tu Cikgu Noor dan Cikgu Norasinah nak dtg utk copy rpt yg baru dibeli dr cikgu Fauziah... share2 bayar...hehehe..oklah...diaorg kata dtg mau ambil nyawa..haha...lega rpt dah siap..cuma nak susun utk buat rph lagi..pening jugak bbrp kali liquid buku rekod tu coz tak biasa tulis style rph baru ni, dulu ada kotak2, skrg mcm style point2/karangan sket plak...harap mengajar thn dpn oklah..cuma cuak sket coz ink fotostat dah habis dah..adui.pening lagi..

0 comments: