My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 24, 2009

2 CD yang ditunggu2 dah sampai!! Hoye!!!!


MySpace

Alhamdulillah, akhirnya barang2 yg ditunggu dr minggu lepas akhir selamat sampai ke tangan saya...TQ Sarah Rahim dan Kak Fauziah, guru pra SKDUA...brg2 yg ditunggu adalah CD RPT KSPK dan cloth diapers (CD) Aqil.....lenguh menunggu...semalam dpt call dr bhgn bungkusan KK dtg suruh tuntut brg... hai ini sudah bagus...pegi2 sana rupa2nya brg2 dh lama sampai, cuma bermasalah sket...hahahah rupa2nya diaorg salah tulis no. rumah, org pos tak dpt trace no rumah, nasib ada no phone di bungkusan tuh....sorg tulis no.10, sorg lg tulis 191, instead of no. 19....hahahaha sabor ajelah....tak pe, janji brg selamat sampai...

Siap beli hanger khas utk CD AQil...heheheh

CD Aqil pun sudah selamat dibasuh, ptg nati bolelah pakai pd tuannyer..hehehe tak sabor ni... mama yg lebih2, nak share dgn baba Aqil beli, kalu ok mau tambah lg..jimat..rugi tak guna awal2 dulu...kalu tak setiap 2 minggu beli pampers DIAPERS, dhlah kt KK ni brg serba mahal....

Arini pun atar Aqil ke taska, kalu tak kacau mama buat kerja, fuh....print..print...print....
mahu habis ink sudah...MySpace
kerja edit mengedit
Ada separuh yg telah siap di print, printer pun buat hal sket..demam dia..hehehe

CD2 tu simpan dulu dlm plastik CD Aqil yg Sarah bagi..hehehe..natilah beli "rumah" dia,


tererlah kak g, tabik hormat kerana berjaya menghasilkan cd rpt dan cd lembaran kerja MySpace...mmg sungguh memuaskan...nasiblah ada yg rajin buat, kalu nak tunggu saya, hai tak tahu sampai bila, dgn pening2 kspk yg tak habis2...huhuhu... dr menyemakkan kepala better kita refer pd yg PAKAR...hehehe alhamdullilah...syukur sgt2...tidaklah risau lg...
yg sign or banner tu pun ada jugak saya download dr web yg sama, tp yg kak gee bg lg banyak...berbaloi2 tuh...huyoooooooo...

mmg kerja keras kak gee sangat saya hargai...mmg tak setanding dgn harga yg diberikan....mesti kak g tak tidor mlm ni nak siapkan kerja utk kami...huhuhu minta halal yer...hehehe
Doakan saya berjaya mendidik murid2 saya dan harap semua murid saya next year tidak ada lagi yg buta huruf....AMINNNNNNNN...

note: hehehe cute plak letak Onion Icon tuh, kasi gempak sket...utk menambahkan perasaan tatkala baca blog ni, cute..tengok Cikgu Chekgu Yus pun ada gak...tiru ajelah...hehehe

0 comments: