My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 13, 2009

***Perjumpaan khas Hari Keluarga dan meeting khas Hari APC***


Today diumumkan cuti peristiwa sebab 2 hari berturut2 sekolah mengadakan sukan, tp kami guru2 dtg jugak ke sek sbb ada meeting.....clashlah plak...kami di pra mau bincang ttg hari Keluarga, SK plak meeting hari APC....tak pelah, lepas perjumpaan khas di pra ni, kami lari masuk ke kelas utk meeting APC plak...So keputusannya kami akan mengadakan Hari Keluarga pada ari Selasa memandangkan kesuntukan masa sudah....isnin bole siap2 apa yg patut....Khamis APC plak...Hari Keluarga, kami akan adakan sukaneka dan majlis sambutan hari jadi murid2 semua, budget pun tak brp mengizinkan coz ramai lg parents yg tak bayar yuran bulanan sebyk RM3....adui...ini satu hal lg....tak mau ambik th lgsung hal anak2, yg dtg pun cume bbrp kerat...tak apelah, kita2 jer...jamuan plak kami buat pot luck, kami just masak nasi, beli ayam dan uruskan minuman, lauk2 ibu2 yg bawa...kira oklah tuh....goodies bag akan dibeli oleh Cikgu Noraidah....budget pun terhad, mama Ain, Pun Nadirah kita mau sponsor lg paper bag, TQ byk2...aritu dah sponsor paper bag utk konvo, best tuk dapat parent2 yg mcm ni...Cikgu Mat incharge utk beli kek...me? prepare duit utk sukaneka, buat pamplet, buat surat makluman pd ibu bapa...oklah my student2...selasa nati jgn lupa pakai2 cantik2 tau....see you...

0 comments: