My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 12, 2009

++Kejohanan Sukan Sekolah SK Laya-laya kali ke-9 +++

yg baju putih ni wakil PPD Tuaran, yg hensem baju biru GB kami, En Andrew Gedeon

murid2 rumah biru dgn medal masing2...huhu menang tu 4x100 m L...tahniah...yg gigit2 medal ni, Cikgu Nani yg suruh buat...bergayalah sket kan nak masuk blog ni..hehehe

Cikgu Nani dgn murid rumah biru...silau..terpaksa pakai tinted hitam...heheheh before terima medal

Ni gambar syok sendiri, tak tahu nak minta sapa ambik gambar coz guru2 lain semua duk jauh2

11 dan 12hb Nov telah dijadualkan Kejohanan Sukan Sekolah SK Laya-laya, fuh..mmg busy hujung2 tahun ni, baru je habis perkhemahan UB last week...tp mmg syiok habis even terpaksa berpanas....so kalu ada hari sukan mesti ada rumah sukan, saya telah terpilih menggangotai utk Rumah Biru..huhu sekali dgn Teacher Hafidah, Ustazah Wan, Ustazah Suri, Cikgu Zul, Cikgu Rijahan, Cikgu Rosidah, Cikgu Amidah...ada lg yg tertinggal ka? mula2 11hb diadakan acara padang di sekolah kami, then 12hb acara balapan di Padang SK Gayang (sekolah tempat ku praktikal dulu)...padang sek ni mmg luas, sek kami? cenonet jer...terpaksalah pinjam huhuhu....masing2 telah diberikan tugas utk menyediakan apa yg patut dgn budget yg diberi...saya cuba spend duit tersebut dgn sebaiknya....Mmg meriah sgt, kejohanan ini turut dihadiri wakil dr PPD Tuaran, tetamu khas kita GB SK Gayang, Puan Beche, and of course GB kita En Andrew....diadakan juga acara terbuka antara guru2 SK Laya-laya dan SK Gayang...hehehe lucuuuuuu....peserta kami ada juga yg lawan peserta dr SK Gayang, mmg tabik spring pada peserta 4x100 m lelaki SK Gayang, mmg hebat....laju giler lari...ada kembar lg...wah mmg hebat...hari2 lari2 tepi pantai ker? sbb sek ni mmg tepi pantai...sbb tu panas kalu tengahari...fuh....tp keseluruhannya mmg syoik...saya jd fotograf tak bertauliah memandang saya suka ambik2 gambar ni utk dimasukkan dlm blog...plan mau beli kamera yg canggih sket..kamera skrg pun hubby yg punya, tp dah bertukar milik secara tak sah...hehehe

0 comments: