My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 17, 2009

Hari Keluarga Prasekolah 2009 ++HARI INI DALAM SEJARAH+++

Cikgu Niraidah jd wakil Pengerusi Biro Ibu bapa, pengerusi kami selamat melahirkan baby masa time ni

jd mc bidan terjun, semua on the spot...without text....belasah jer




Hari Keluarga Prasekolah SK Laya-laya 2009 adalah merupakan program akhir thn 2009. Pengisian hari keluarga ini ialah acara sukaneka antara ibu bapa dan murid serta sambutan hari jadi murid....semuanya berjalan lancar even ada gak parents yang tak dtg ....meriah sgt...jamuan buat pot luck je memandangkan kewangan kami sgt menyedihkan, ramai yg tak bayar yuran bulanan spt yg dipersetujui dlm mesyuarat ibu bapa.... tp a tak bestnyer hari ini coz camera baru ku telah dicilok org dan makanan telah ditapau oleh parents sebelum guru2 lain sempat menikmatinya...sabar ajelah...cian guru2 yg lain, dahlah saya sendiri yg memanggil diaorg dtg, alih2 masa diaorg dtg teda sudah makanan.....sori sgt2 cikgu2.....kebulurkah diaorg ini....rasa serik plak utk handle program2 yg melibatkan ramai2 org nih...melampau jugak...brg guru anak sendiri pun mau jugak diambik..jahanam punya manusia...mmg geram sgt2...celaka betul.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... gambar2 di atas telah diambil dgn kamera lama.... kamera baru selamat dh di tangan tuan baru..harap pencuri tersebut berbahagia dgn harta curi itu...tidak ku halalkan....

0 comments: