My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 23, 2009

At home..

Hai.... cuti sekolah ni duk rumah ajelah dulu, plan nak buat apa yer? baba pun bawa Aqil ke taska, kalu duk di rumah plak mengacau mama dia buat kerja lah plak...so awal2 ni atar dulu, then lepas bbrp ari duk rumah lah yer sama mama.. kita main sama2, kalu nakal2 mama marah...
dah plan dr semalam, pg ni mau compile worksheets especially english worksheet for preschool from internet, arrange according to alphabetical....skrg tgk kumpul but not print yek, dulu dah buat, tp tak index dia betul2...bende2 tu kt sekolah...berjaga2lah jugak dr skrg coz next year english sgt ditekankan.....berfikir jugak ni, dah lah ink nak habis dh...A3 paper pun nak habis...huwaaaaaaa....tunggu baba balik baru g beli mlm nanti...chowwwww...

0 comments: