My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, September 20, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2009





















Hari raya menjelma lagi...tahun ni turn beraya di Jerteh plak, lamanya tak balik, last balik pun akhir tahun lepas..tu pun balik dgn Aqil jer, hubby busy keje...Best dpt berkumpul bersama adik beradik.... Di kesempatan ini, kami sekeluarga memohon seribu kemaafan dari semua yg mengenali diri...halalkan makan dan minum...Tahun ni Raya Pertama masak nasi minyak with gulai ayam, Raya Kedua masak Nasi Dagang, Raya Ketiga Mee Goreng...cuti raya ni kami sekeluarga meluangkan masa berkelah dan berBBQ di La Hot Spring, berkelah di Pantai Bukit Keluang...tempat2 yg dekat2 jer....tak g KB pun...jam..malas nak g...Gambar g berkelah pun dlm kamera adik, tak sempat nak transfer masuk thumbdrive, lgpun tak bw balik laptop

0 comments: