My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 30, 2009

Dapat anak saudara baru



Wah, arini dalam kul 8.30pm, saya telah mendapat khabar gembira, dapat anak saudara baru, boy. Tahniah adikku, Liza. Bersalin di Hospital Kubang Kerian..His name is Mohd Syafiq Haikal. Adikku suppose bersalin 19hb,sehari b4 raya, so terlebih harilah plak, tak sempat tgk baby, dia tak mo kuar lg...hai..ni balik2, jupe semula dah besar lah dia...

Jamuan Raya di Pra















Arini ada jamuan khas raya kt pra, just kita2 saje, minta budak2 bawa biskut raya, mmg menggalakan coz ramai yg membawanya...today just masak bihun goreng, nasi wit ayam grg tepung and ayam masak kicap, cikgu Nani beli nugget...mmm kenyang, tp ramai jgak student kita yg tak dtg...rugi bah...

Sunday, September 20, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2009





















Hari raya menjelma lagi...tahun ni turn beraya di Jerteh plak, lamanya tak balik, last balik pun akhir tahun lepas..tu pun balik dgn Aqil jer, hubby busy keje...Best dpt berkumpul bersama adik beradik.... Di kesempatan ini, kami sekeluarga memohon seribu kemaafan dari semua yg mengenali diri...halalkan makan dan minum...Tahun ni Raya Pertama masak nasi minyak with gulai ayam, Raya Kedua masak Nasi Dagang, Raya Ketiga Mee Goreng...cuti raya ni kami sekeluarga meluangkan masa berkelah dan berBBQ di La Hot Spring, berkelah di Pantai Bukit Keluang...tempat2 yg dekat2 jer....tak g KB pun...jam..malas nak g...Gambar g berkelah pun dlm kamera adik, tak sempat nak transfer masuk thumbdrive, lgpun tak bw balik laptop

Thursday, September 10, 2009

Cuti Sekolah 22/8-31/8.2009

mmmm...cuti sekolah dtg lagi,kali ni cuti seminggu...hari2 yang ditunggu oleh murid2 dan juga guru2...huhu... cuti sekolah sebagai meraikan kedatangan bulan Ramadhan...cuti kali ni tak kemana2 pun coz puasa...so, kembali mejadi rutin harian as housewifelah, Aqil pun tak go school, main2 dan study saja dgn mama di rumah....