My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, July 26, 2009

Tanjung Aru dan Akuarium UMS





Hujung minggu acara mcm biasa, jalan2 lah dgn family, tak tau nak g mana dah...mostly tempat sudah jelajah, lepas itu teringat balik hubby pernah ajak g Akuarium di UMS tu, tp selalu tertangguh, lepak2 jap di pantai Tanjung Aru, tp pantai tak bersih...saluran longkang terus di alirkan ke pantai, sabar ajelah, jgn ada yg kena penyakit kulit sudahlah...on the way mau g 1B singgah jap cuti mata tgk ikan2, fee murah saje RM5, berbaloilah dgn 2 tangki besar penuh ikan tu...even tak sehebat Aquaria KLCC or kt Pulau Langkawi tp oklah, Aqil seronok dpt tgk2 ikan, tgh2 tidur pun kasi kejut tgk ikan....balik rumah terus dia pengsan....kepenatan...

0 comments: