My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 14, 2008

***Anugerah Warna KENT 2008***

Our puan pengarah..Puan Mary Teresa Kinajil

Ni Puan Nancy, pensyarah pembimbing kita masa praktikal dulu..hehehe

Our ex-KU Veckey @ Nur Fatihah, dapat anugerah jugak nih

jadi wakil ambil sijil org je nih...tak pe tumpang glemer

Ni Ketua Unit terbaik...Dailbaken..KU KPLI Prasekolah...KU kami sem 2

Tgh tunggu wakil dtg ambil sijil dan thumbdrive

Kita bergambar duluuu...


Boringnyer... malas betul nak dtg Kent just utk attend anugerah ni... pagi2 lg dh tercapak di Kent, g breakfast dulu di kantin... program start kul 7.30 a.m., adik2 senior yg handle.. mcm2 anugerah ada..anugerah KU terbaik, anugerah Penampilan Terbaik, anugerah UB Terbaik.. mcm2lah...seronok gak 2 3 kali jd wakil member ambil sijil coz ramai yg pegi BTN, yg tinggal 2 unit jer, tu pun ramai yg tak dtg, adik2 senior yg ramai yg dtg...program pun habis awal.. 9.00am dh habis, pengarah tak brp sihat...berucap pun kejap jer...contact abg dtg ambik...hehehe

0 comments: