My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 31, 2008

Sambutan Hari Guru Peringkat Gabungan Negeri Sabah

Hari ini ada sambutan hari guru peringkat gabungan, termasuk, Kta Kinabalu, Tuaran, Inanam, Penampang. Sekolah kita dipilih sebagai AJK Cenderahati dan Hadiah. Guru besar asked kita mewakili guru pelatih KPLI untuk sama-sama jadi ajk. Kerja tak susah mana pun, just atur hadiah mengikut urutan dan pass pada Pengarah Pelajaran Sabah, Ybhg Puan Normah Gagoh. memang bestlah dapat campur dengan guru2 ni. Apatah lagi kita yang baru setahun putik jagung jadi guru. rasa seronok sangat dengar orang panggil kita guru.


Dari kiri Puan Wagina (PK HEM), Pn Masneh (guru BM), Ustazah Nazrin from N9, our GB Puan Beche, Ustazah Radziah from kelantan and me (pelatih guru KPLI-Prasekolah)

Saturday, July 19, 2008

Sukaneka Prasekolah Kent 2008Hari ini ada sukaneka prasekolah, pagi2 lagi hubby datang hantar, Aqil atar ke nursery... tak ramai lagi yang datang. Kita tak banyak tugas sangat, jadi bendahari, so tolong Dell set up pentas. oklah jugak... syok..pensyarah2 datang bawa anak masing2, turut sporting main sekali.

Wednesday, July 16, 2008

Aqil is studying...Budak kecik arini seronok plak study... belajar bende2 baru.. baba ajar..mama ajar.. Aqil mesti pandaikan... maklumlah mak cikgu..hehehe