My Wedding Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 26, 2008

Sukaneka Permainan Tradisional

Syiok giler handle sukaneka kali ni..pensyarah2 pun puji.. beria2lah kita yang tua2 ni main permainan budak2 :-)
Antara permainan yang dijalankan adalah congkak, batu seremban, zero point dan baling tin. Pensyarah pun turut main...bestttttttttt...Kita main zero point, permainan favourite masa muda belia dulu-duuuuluuuuuu...hehehe dapat nombor dua

Ini ahli kumpulan kita yang paling best Sameeh, Cathrina, me and Mus. cayalah.


Saturday, June 14, 2008

Masuk maktab balik



Aduih... boringnyer.... isnin ni dah kena masuk maktab balik... bosan dah. pahtu nak praktikal lah pulak kat SK Gayang, Tuaran

Sunday, June 8, 2008

Holiday to Kundasang 6-8 Jun 2008

Sempena cuti sekolah kita ajak hubby jalan2 di Kundasang, selama ni tak pernah bermalam pun kat situ, berhenti beli sayur jer. Best betul even waktu cuti sekolah... baru je umum minyak naik, sakan jugak kitaorang jalan... best tengok orang tanam sayur di Ranau tu. Rumah dibina di lereng2 bukit. Sekali nampak macam di Swirzerland plak...hehehe














Sayang anak mama... luv u so much...


Ambil gambar satu familylah plak

Aqil gayat kena angkat

Aqil wit baba...

Aqil dengan mama tgh posing sakan

Masa ni kat Pekan Nabalu, berhenti jap ambil gambar... memang cantik sangat2

Thursday, June 5, 2008

Aqil


Ni gambar 1st time Aqil nampak dan panjat tangga..kemaruk nampak tangga... terus panjat..jenuh baba dia pegi tarik takut jatuh.. Hubby servis kete kat sini b4 jalan2 ke Kundasang esok...